OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ ''INVENTORS WHO CHANGED TECHNICAL WORLD'' İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ ''INVENTORS WHO CHANGED TECHNICAL WORLD'' İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Ekim ayında başlayan yeni eTwinning projesi ''Inventors who changed technical world''`de ilk toplantı okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Ayşe Kübra Günel ve uluslararası proje danışmanları tarafından 4 Ekim 2021 Pazartesi gerçekleştirildi.

Projenin amacı öğrencilerin özellikle mühendislik alanlarında öncü bilim insanlarını araştırmalarıdır. Bilim insanları sayesinde teknoloji çok hızlı gelişmekte ve hayatımızın her alanında önemli bir yer kaplamaktadır. Teknolojik ilerlemeler hayatlarımızı daha kolay hale de getirmekte, ülkelerin gelişmesine ve ekonomisine etki etmektedir. Gerçekleştirilen projede, öğrencilerin geleceği tasarlama bilinci kazanması hedeflenmektedir.

 14-19 yaş aralığına sahip lise öğrencilerine yönelik olan projede, katılımcılar okullar arası işbirliği ile sunum, logo, afiş, anket, çizim, makale, oyun, quiz gibi çalışmalar ortaya koyacaklardır. Proje sırasında teknoloji ve 21. Yüzyıl becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra, ortak çalışmalar, kendini ifade edebilme, sosyal beceriler gibi soft yeteneklerinde öğrenciler tarafından kazanılması beklenilmektedir. Özellikle eTwinning portalını öğrenmeleri, proje aşamalarını görmeleri ve teknoloji (WEB 2.0 araçlarının) kullanımını uygulamaları açısından 9. Sınıf öğrencileri öncelikli olarak projeye seçilmiş olup ve önümüzdeki günlerde öğrencilere yönelik eTwinning portalı ve proje tanıtımı toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

 

06.10.2021 1219

06-10-202106-10-2021

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın