OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ

OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ "LIFE LAB"

Okulumuz öğretmenlerinin eTwinning çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda okulumuz Görsel sanatlar Öğretmeni Özlem BULUT "LIFE LAB" adlı e-Twinning projesinde çalışmalarına başladı.

Yaşam becerilerinden yola çıkarak, sürdürülebilir yaşamın ışığında, sınıf dışında yaparak yaşayarak öğrenmenin önemini vurgulamanın amaçlandığı "Yaşam laboratuvarı" isimli projede, permakültür ilkelerinden esinlenerek akran öğrenmesi, doğaya karşı sorumluluk bilinci, yerel bitki türleri, sınıf dışı ama okul içi öğrenmenin mümkün olduğu okul bahçeleri oluşturulması planlanıyor. Öğrencilerin emek verdiği, her sürecine dahil oldukları okul bahçelerinin, tam anlamıyla yaşam laboratuvarına dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

Proje kapsamında proje ortağı öğretmenler ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. Öğrenciler logo, afiş çalışmalarını oluşturmaya ve proje etkinliklerini yapmaya  başladılar.

Proje çalışmlarında yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

30.11.2021 367

30-11-202130-11-202130-11-2021