OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ

OKULUMUZ YENİ E-TWINNING PROJESİ "THE POLAR PROJECT- ENVIRONMENTAL AWARENESS"

Okulumuz öğretmenlerinin eTwinning çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda okulumuz Biyoloji Öğretmeni Şengül İVAKLİ "THE POLAR PROJECT- ENVIRONMENTAL AWARENESS" adlı e-Twinning projesinde çalışmalarına başladı.

Öğrencilerin barışa ve bilime adanmış tek kara parçası olan Antarktika'yı tanımalarının sağlanacağı projede; iklim değişikliği, küresel ısınma ve eriyen buzullar üzerine araştırmaları incelenecek, öğrencilerimizin bu kara parçası hususunda farkındalık kazanmaları yanında; proje kapsamında öğrencilerin kendi çevrelerini ve ortak okullardaki akranlarının çevrelerini keşfetmek, bağımsız yargılama, eleştirel düşünme ve etik muhakeme kapasitelerini geliştirmelerine yardımcı olmak hedefleniyor.

Proje kapsamında ilk toplantı öğretmenimizin katılımıyla gerçekleştirilmiş olup, faaliyetlerin de kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

02.11.2021 904

02-11-202102-11-2021