OKULUMUZDA YENİ E-TWINNING PROJESİ

OKULUMUZDA YENİ E-TWINNING PROJESİ "HABERİN OLSUN"

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Seçil Sarıkaya tarafından yürütülen "Haberin Olsun" adlı yeni e-Twinning projesi çalışmalarına başladı. Projenin amacı öğrencilerimizin, geçmişte yaşanan önemli olayların (Bilimsel keşifler, çevre felaketleri, salgın hastalıklar vb.) insanlarda yol açtığı sosyolojik, psikolojik ve ekonomik tesirlerini öğrenip bunların edebî eserlere nasıl yansıdığını tespit edebilmelerini ve olayları değerlendirebilmelerini, olaylarla ilgili duygu ve düşüncelerini yansıtabilmelerini sağlamak.

Gerçekleştirilen proje çalışmasında öğrencilerimiz, dilimizi güzel ve etkili bir şekilde kullanarak oluşturdukları edebi ürünleri teknoloji desteğiyle sunacaklardır.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlar proje çalışmalarında başarılar dileriz.

05.10.2021 478

05-10-202105-10-2021