PEYGAMBERİMİZ VE VEFA TOPLUMU TEMALI ŞİİR YARIŞMASINDA OKULUMUZA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

2021 yılı Peygamberimiz ve Vefa Toplumu  temalı Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Programı, Şehit Yakup Kozan İmam Hatip Ortaokulunun organizasyonuyla Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, İlçe  Müftüsü Mustafa Şanver, Şube Müdürlerimiz ve ilçemiz okullarında görev yapan Öğretmenlerimiz ve Okul Yöneticilerimiz katılım sağladı.

Etkinlikler kapsamında Kur'an-ı Kerim tilaveti, tiyatro, şiir dinletisi ve çocuk korosu ilahiler söyledi.

Program kapsamında düzenlenen Peygamberimiz ve Vefa Toplumu temalı kompozisyon, mektup ve şiir  yarışmasında birinci olanlara ödülleri verildi.

Şiir dalında; Okulumuz 9/B Sınıfı öğrencisi Mina Gül Odabaş birinci oldu.

Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

20.10.2021 528

20-10-2021