POSTER SUNUM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN İLÇE DERECESİ

Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi tarafından yürütülen “Sürdürülebilir Hayat Geleceğim “adlı proje kapsamında gerçekleştirilen Etimesgut ilçesi ortaöğretim kurumları arası “Poster Sunum” yarışmasında Biyoloji Öğretmeni Şengül İvakli danışmanlığında 11. sınıf öğrencilerimizden Cem Güneş ve Fatma Bilgehan Kabaağıl birincilik, Matematik Öğretmeni Serap Yıldırım danışmanlığında 9. Sınıf öğrencilerimizden Asım Yusuf Zorlu ve İsmail Enes Karagül üçüncülük elde etti. Danışman Öğretmen ve öğrencilerin ödülleri 20 Aralık Çarşamba günü Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen ödül töreninde kendilerine takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

22.12.2023 121