SAĞLIKLI BESLENME, DİYET VE OBEZİTE SUNUMU

Okul Sağlığı kapsamında 17.10.2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine yönelik Uzm. Diyetisyen Hatice KABAKÇI tarafından “Ergenlerde Sağlıklı Beslenmenin Önemi, Diyabet ve Obezite” konulu bir seminer verildi. “Ergenlikte Beslenmenin Önemi, Beslenmenin Sağlığa Etkisi; Diyabet Bulguları, Diyabet Tipleri,  Vücut Kitle İndeksi, İdeal Kilo, İnsülin Direnci, Obezite ve Beslenme Tedavisi” konularında değerli bilgilerin paylaşıldığı seminere öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Son bölümünde öğrencilerimizin sorularının yanıtlandığı çalışmada,  katılımcıların aktif birer dinleyici olarak seminere iştirak etmesini sağlayan Diyetisyen Hatice KABAKÇI’ya Müdür Yardımcımız Filiz ÇOLAK tarafından günün anısına plaket takdimi yapılarak teşekkür edildi.

20.10.2023 262