SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimine hız kazandırmak, barışçı, birbirini seven, çağdaş, kötü alışkanlıklardan uzak ve hızlı öğrenme yeteneğine sahip bireyler olmalarını sağlamak amacıyla birçok akıl ve zeka oyunları faaliyetleri düzenleyen okulumuz "Matematik ve Akıl Oyunları Kulübü" tarafından tertip edilen "Satranç Turnuvası" başladı. 20 - 24 Aralık 2021 tarihleri arasında sürecek olan turnuva organizasyonu, 10 - A sınıfı öğrencileri Oğuzhan Aydın, Mehmet Asaf Akdoğan ve Alperen Atalay tarafından gerçekleştiriliyor. Okulumuz öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği turnuva, Akıl ve Zeka Oyunları Kulüp rehber öğretmenleri Cenk Gemici ve Zehra Kılıç rehberliğinde devam ederken, yarışmacı öğrencilerimizi idareci ve öğretmenlerimiz de yalnız bırakmıyor. Turnuvada yer alan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

22.12.2021 717