TİYATRO, BELGESEL, MÜNAZARA KULÜBÜ “TİYARO ETKİNLİĞİ”

Öğrencilerimiz ara tatili ‘12 Öfkeli’ adlı tiyatro oyunu ile değerlendirdi. Okulumuz Tiyatro, Belgesel ve Münazara Kulübü organizasyonu ile izlediğimiz oyunu Amerikalı senarist Reginald Rose yazdı. Hakikati bulmayı ve adil olmayı insan olabilmenin, demokratik toplum olmanın gereği kabul eden bir jüri üyesinin mücadelesine tanık olduk. Oyun, eleştirel bakış açısı ile etik ilkeleri eklemlemenin hayati önemini hatırlattı.  Ön yargıların ve kalıp yargıların neden olabileceği tehlikeli sonuçlara dikkat çekti. Öğrencilerimize Müdür yardımcılarımız İlker Erkmen ve Esra Yıldız ile Felsefe ve Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerimiz eşlik ettiler.

20.11.2023 97