STEAMWITHGREEN

27.06.2023 82

Proje, farklı ülkelerde STEAM konusunu ele almayı ve öğrenme sonuçlarını WEB Araçları 2.0 kullanarak paylaşmayı amaçlamaktadır. Öğretmenlerin ve öğrencilerin dil becerilerini artırmayı, öğrencilerin bilimsel ve dijital becerilerini geliştirmeyi, öğrencilere derslere bu alanın entegrasyonu için çeşitli sanatsal teknikler sunmayı hedefliyoruz. Proje, Avrupalı öğrenciler arasında akran öğrenme, konferanslar aracılığıyla ortak deneylerin aynı anda gerçekleştirilmesi, projede gerçekleştirilen faaliyetlerin STEAM alanındaki beceri ve yetkinliklerin artışı üzerindeki etkisi hakkında bir araştırma çalışması yapılması gibi yenilikçi unsurları benimsemek istemektedir. Yeşil eğitime, sürdürülebilir eğitime ve açık hava eğitimine verilen önem başka bir yenilik unsuru olarak kabul edilmektedir.

Ortaklarımızı gösteren haritamız

Proje Planı ve Süreci

Veli İzin Belgelerimiz

eSafety

Proje başlangıcında tüm proje katılımcılarının desteğiyle egüvenlik kitapçığı hazırlandı.

Kitapçık

Öğrencilerimiz okulumuzun tanıtım videosunu hazırladı.

Video

Danışman öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla tüm ortaklarla proje süresince toplantılar gerçekleştirildi.

11-07-2023

Karma öğrenci takımları oluşturularak, görevler paylaşıldı.

Görevler

11-07-2023

Projemiz için logo tasarımları yapıldı.

Logo tasarımları

Yapılan anket sonucunda en çok oyu alan logo proje logomuz olarak seçildi.

11-07-2023

Web 2.0 araçlarının tanıtımı yapıldı.

Writing A Story About Water

Collaborative Mindmap of Water Issue

Su kıtlığı ve su problemlerine çözüm önerilerini içeren zihin haritası oluşturduk.

11-07-2023

STEAM Project for Model Making of Saving Water Öğrencilerimiz su tasarrufu için bir STEAM projesi tasarımı gerçekleştirdiler.

Tasarım

11-07-2023

Presentation about Water Karma takım öğrencileri su ile alakalı sunum hazırladılar.

Sunum

Our Water Calendar Karma takım öğrencilerimizin hazırladıkları posterlerden oluşan bir takvim oluşturduk.

11-07-2023

Our Documentary with Water Suyun önemi ile ilgili video hazırlayıp paylaşımda bulunduk.

Video

11-07-2023

Dissemination Okul panomuzda projemizle ilgili paylaşımlarda bulunduk. 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutladık.

11-07-202311-07-202311-07-2023

Our Final Output  Projemizin sonuç çıktısı olarak bir sanal sergi hazırladık.

Sanal Sergi

Certificates Projeye aktif katılım sağlayan ve görevlerini yerine getiren öğrencilerimize İstiklal Marşı töreninden önce Okul Müdürümüz Mustafa Aydın ve Proje Danışman Öğretmeni Ayşe Kübra Günel’in sunumuyla sertifika takdimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.